Снимки на къщи в интернет или каква е добрата реклама на имота

Потребителите в интернет обичат да разглеждат .

Понякога купуват или наемат къщи и тези снимки са важни за предварителното впечатление за имота.

Какво има в добрата реклама на къщите за продажба или под наем в интернет:

1. Добро текстово съдържание, което да описва максимално имота.

2. Хубави снимки на къщата.

3. Подходящи сайтове за успешна реклама на имота.

Снимки на къщи има във всеки сайт за , защото снимките се превърнаха в задължителен елемент на всяка публикувана оферта на в интернет.

Поради тази причина е особено важно да се уточнят спецификите на техническите характеристики на тези снимки на къщи: снимките трябва да са хоризонтално позиционирани и да обхващат колкото се може по-голяма площ, която да показват.

Би трябвало снимките да обрисуват толкова добре имота, че потребителят да разбере местоположението на стаите и техният вид още преди да е отишъл на оглед.

Всъщност това е и главното предимство на офертите със снимки: клиентите на придобиват предварителна представа за търсената къща и така се избягва излишното обикаляне по огледи. Спестяват се разходи и човешки ресурси.

До тук изискванията към снимките са най-вече отправени към агенции за недвижими  имоти, които предимно снимат имота, за да го рекламират в интернет.

Какво става обаче, със задълженията по снимките от страна на собсвениците.

Попадали ли сте на снимки, които показват само елементи от стаята и всъщност не ви дават никаква информация за къщата?

Често причината за подобни снимки е ужасното състояние на имота: разхвърлян, непочистен, претрупан с всякакъв складиран инвентар. Собственици на подобни имоти, явно, не само не изпитват притеснение да показват личните си вещи и начин на живот пред всички в интернет пространството, но и не се притесняват от това, че подобен вид на къщата би обезсмислил снимките и би затруднил клиентите да я харесат. Понякога това положение се дължи на наематели на имота.

За да онагледим тези размисли, ето две снимки:

снимки на къщиснимки на къщи

Първата снимка представя спалня, която прави впечатление, че е чиста и подредена.

Втората снимка е също е спалня, но доста по-разхвърлена и неприветлива.

Дали ви прави впечатление колко е разхвърляно и  дали това влияе на клиентите, които разглеждат снимки на къщи, преди да купят или наемат?