Снимки на къщи в интернет или каква е добрата реклама на имота

снимки на къщи

Потребителите в интернет обичат да разглеждат снимки на къщи.

Понякога купуват или наемат къщи и тези снимки са важни за предварителното впечатление за имота.

Какво има в добрата реклама на къщите за продажба или под наем в интернет:

1. Добро текстово съдържание, което да описва максимално имота.

2. Хубави снимки на къщата.

3. Подходящи сайтове за успешна реклама на имота.

Снимки на къщи има във всеки сайт за недвижими имоти, защото снимките се превърнаха в задължителен елемент на всяка публикувана оферта на имот в интернет.

Поради тази причина е особено важно да се уточнят спецификите на техническите характеристики на тези снимки на къщи: снимките трябва да са хоризонтално позиционирани и да обхващат колкото се може по-голяма площ, която да показват.

Би трябвало снимките да обрисуват толкова добре имота, че потребителят да разбере местоположението на стаите и техният вид още преди да е отишъл на оглед.

Всъщност това е и главното предимство на офертите със снимки: клиентите на имоти придобиват предварителна представа за търсената къща и така се избягва излишното обикаляне по огледи. Спестяват се разходи и човешки ресурси.

До тук изискванията към снимките са най-вече отправени към агенции за недвижими  имоти, които предимно снимат имота, за да го рекламират в интернет.

Какво става обаче, със задълженията по снимките от страна на собсвениците.

Попадали ли сте на снимки, които показват само елементи от стаята и всъщност не ви дават никаква информация за къщата?

Често причината за подобни снимки е ужасното състояние на имота: разхвърлян, непочистен, претрупан с всякакъв складиран инвентар. Собственици на подобни имоти, явно, не само не изпитват притеснение да показват личните си вещи и начин на живот пред всички в интернет пространството, но и не се притесняват от това, че подобен вид на къщата би обезсмислил снимките и би затруднил клиентите да я харесат. Понякога това положение се дължи на наематели на имота.

За да онагледим тези размисли, ето две снимки:

снимки на къщиснимки на къщи

Първата снимка представя спалня, която прави впечатление, че е чиста и подредена.

Втората снимка е също е спалня, но доста по-разхвърлена и неприветлива.

Дали ви прави впечатление колко е разхвърляно и  дали това влияе на клиентите, които разглеждат снимки на къщи, преди да купят или наемат?